MTB Stensbæk

Vi aflyser de næste 14 dages træning og diverse hold vi har kørende. Det vil sige vores BAD træning om onsdagen, XC-ture lørdage og vores Mandfolk på Mountainbike søndage.

Vil man afsted ud og køre, så opfordre vi fra klubbens side, at man holder afstand til andre, undgå berøring i form hilsen med håndtryk og knus, men i stedet hilser verbalt. Når du så triller derud af, så venligst ikke lav den traditionelle udrensning af næsebordene ved blæs ud til siden med fingeren på næsen. I stedet hold en snot pause, tag handsker af, pus næsen i engangs-lommetørklæde, i en affaldspose med med snotkluden, afsprit hænder, på med handskerne…. Så er du videre….. Medbring gerne håndsprit og afsprit hænder.

Og ud fra den tese at vi alle er utrolige dygtige til ikke at svine naturen til, så husk at affald fra diverse håndsprits-beholdere og spritklude ikke smides i skoven eller i naturen, men smides i affaldscontainere eller tages med hjem.

Opstart på forårs sæson den 1. April 2020

Vi håber selvfølgelig at vi den 1. April kan starte vores forårs sæsonen op som det er planlagt. Vi vil dog stadig følge udviklingen i forhold til den karantæne Covid 19/Corona har medført. Bliver den forlænget, så følger vi trop og udskyder vores sæson start og andre aktiviteter.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af de arrangementer vi har måtte aflyse grundet omstændighederne, men vi håber at i alle har en forståelse for, at vi samlet må hjælpe til med, ikke at sprede smitten til andre. Ud fra det vil vi meget gerne ønske jer alle en fortsat god weekend.Hilsen MTB Stensbæk