MTB Stensbæk

Information – MTB Stensbæk træning 14+

Onsdage kl. 18.00 – 20.00

Beskrivelse :

Alder: 14 – 99 år

Klubaften / Teknik 1 og Teknik 2 kører hele året – Interval / puls holder vinterferie efter 26. oktober.

Du kan læse mere om de forskellige hold her under fanen.

Husk tilmelding til klubben -

Du kan trykke på knappen her og tilmelde dig.

Klubaften / Teknik 1 (Begyndere/lettere øvede)

Onsdage fra kl 18.00 – 20.00
Instruktør: Claus Baagøe Larsen og Jørn K. Pugh

Beskrivelse :

Klubaften er vores nye initiativ.
Her er fokus, at hygge og lære sporet at kende. Den tekniske træning er lagt lidt i baggrunden og vi vil tage nogen gode ture på sporet eller en xc-tur. Lære lidt af hinanden, samtidig med at vi får en god snak. Klubaften erstatter vores teknik 1 hold, og så alligevel ikke helt. Hver den første onsdag i måneden, vil der være 2 timer med grundlæggende MTB-teknik på niveau med teknik 1(Begyndere og let øvede)

Teknik 2 (Lettere øvede/øvede)

Onsdage fra kl 18.00-ca. 20.00
Instruktør: Michael Harsdorf, Frank Rødgaard og Kenneth Dahl

Beskrivelse :

Her på Teknik 2 er du fortrolig med din cykel, og har været på teknik 1 eller har tilsvarende færdigheder. Vi har primært fokus på, at alle ryttere får en god træning og får brugt sig selv. Træningen vil indeholde forskellige træningsøvelser og kørsel på både blå og røde sporstykker i Stensbæk tilpasset det fysiske og tekniske niveau på holdet. Målet er at du kommer til at køre de røde sløjfer på en sjov og fortrolig måde. På Teknik 2 deltager rytteren aktivt, og har ønske om at forbedre sin tekniske kunnen og kondition.På dette hold er der middel krav til teknisk kunnen, du skal have deltaget på teknik 1 eller have tilegnet lignende færdigheder, og du skal på en forsvarlig måde kunne køre det blå spor i Stensbæk.

Interval / Puls

Torsdage fra kl 18.00 – 19.15(19.30)
Instruktører: – Claus Baagøe Larsen

Beskrivelse :

Vi kører intervaller samt pulstræning. En fordel med et pulsur eller andet udstyr der kan måle puls.
Vi træner både på sporet og på diverse skovveje i Stensbæk plantage. Vi har i plantagen ikke voldsomt med højdemeter, men vi udnytter dem vi har. Så der skal forventes bakketræning.

Hvad sker der ved intervaltræning?
Intervalløb er cykling ved høj intensitet, hvor man forsøger at forbedre kroppens evne til at optage og transportere ilt. Vi vil gerne styrke vores iltoptagelseshastighed, da den har direkte indvirkning på vores kondition, som fortæller noget om, hvor god form vi er i.