MTB Stensbæk

Grundlovs møde den 5. Juni i MTB Stensbæk blev afholdt som en arbejdsdag på sporet. Dette lidt usædvanlige møde resulterede i at der dukkede en journalist op fra TV Syd. Han havde søgt lidt på nettet efter grundlovsmøder og havde tilfældigvis opsnappet vores møde. Undertegnede fik et opkald klokken 8.30 – hvori vi aftalte at han kunne da kigge forbi og se hvad vi havde gang i.

Cirka klokken 10.30 mødte journalisten op med kamera og skriveblok, så blev der interviewet og snakket med de fremmødte, samtidig med at han filmede.

Er du interesseret i at se hvad klippet blev til, så kan du se det her på linket. – Klip fra TV Syd

Der blev også arbejdet, og vi blev færdig med Alfreds Sløjfe, og i samme omgang blev de 4 styk trailbuildere også færdig med den gamle Holgers Drop, som nu hedder Holgers Rock´n Drop.

Tekniksporet fik også det sidste stenmel og er nu næsten færdig….. Ja, helt færdig bliver det jo nok aldrig. 🙂

I alt 11 mand mødte der op, så det var ingen sag at få den større mængde stenmel lagt ud hvor det skulle være.

Som afslutning på dagen, blev der spist et par lækre grillpølser og indtaget lidt væske i form af øl og sodavand. Inden spisning havde undertegnede forberedt en lille tale(Nej han havde ikke!!!) Nej, det havde jeg faktisk ikke, jeg er ret dårlig til den slags…. 😉

Selvfølgelig skulle vi da selv have æren i at prøve de nye sektioner med stenmel først og selvfølgelig også en test kørsel på det nye Holgers Rock´n drop. Det er blevet helt og aldeles lækre sektioner at kører på.

Tak til MTB Stensbæk Trailbuilderlaug for en forrygende og interessant dag i skoven og fortsæt endelig den gode linje der er lagt for sporet.

Hilsen Claus Baagøe Larsen – Formand MTB Stensbæk.