MTB Stensbæk

Tak for besøget i lørdags…. 😊

Lørdag den 20. august havde vi den ære at afholde 10-års jubilæum for vores lokale spor i Stensbæk plantage.
Det var et arrangement der var vel besøgt. Herfra MTB Stensbæk siger vi mange tak for opmærksomheden. Det var fedt at se så mange smutte forbi til en lille køretur og en bette pøls´…..😁
Det her fine lille spor midt i Stensbæk plantage er jo på ingen måder opstået af sig selv. Bag alt grus og stenmel har vi vores eget lille ninja-hold af trailbuilder, med Lars Lauritzen og Co. Som primus motor, i det der i dag hedder Stensbæk trailbuilderlaug.
Som undertegnede hørte under eventet, så har opstarten ikke været helt let, men med tålmodighed og lidt snilde…. ja vi kender jo resten af historien…… Men sporet er der i dag, som vi mountainbikere nyder rigtig godt af.
Så smid gerne en stor tak vores egne trailbuildere i Stensbæk Trailbuilderlaug.👏👏
 
Økonomien kommer man ikke uden om. Så der er søgt ved flere fonde. Her under er der en liste til dem som vi gerne vil takke for den økonomiske hjælpende hånd der er givet.

Tak til :

Dgi og DIF´s foreningspulje
Sydbankfonden
Norlys Vækstpulje(Syd energi)
Vision Gram
On-Trail
Og selvfølgelig Skov og Naturstyrelsen for tilladelsen til sporet, p-pladsen og lækker grill-hytte.
 
Til klubbens egne sponsorer skylder vi også en stor tak. De har nemlig også del i at sporet det meste af tiden står skarp. En del af de sponsorede penge bruges blandt andet til vedligehold, samt at holde liv i de hårdt arbejdende trailbuildere.😅☺️

Tak til :

 
Jessen tømrer og snedker
Ege Tæpper Gram
Kroghs autoophug
Ribe Cykellager
Skjern Bank
Special butikken Ribe
Tømrerfirmaet Søren Hansen
 
Her til sidst vil vi også gerne takke alle jer der besøger sporet hver dag. Uden den opbakning til sporet og til klubben, så er der jo ikke nogen af tingene som ville eksistere i dag. Samtidig er der rigtig mange der også støtter sporet økonomisk via Mobilepay, det er vi meget taknemlige for.
Så stor tak til alle jer😍🥰 herfra Stensbæk Trailbuilderlaug og MTB Stensbæk.
 

Du kan se billeder fra jubilæet her på dette link – Billeder