MTB Stensbæk

Her er en invitation til jer alle……

I år kan vi fejre at sporet har eksisteret i 10 år.
I MTB Stensbæk har vi haft stor glæde af at kunne bruge sporet i Stensbæk Plantage. Og i cirka 8 ud af de 10 år sporet har eksisteret, har vi i klubben gjort brug af MTB-sporet. Det har været en fornøjelse at bruge, selv når vejrguderne har sat sine vrede spor på området, så er sporet stadig farbart.

Ud over vi at vi i klubben bruger sporet som vores egen base og hjemmebane, så er det heldigvis et offentlig spor og som i tidernes morgen blev bevilliget af naturstyrelsen til at etablering.

Vi ved at rigtig mange ryttere bruger sporet hele året rundt, både til træning og fornøjelse. For vores hårdt arbejdende trailbuildere, er det en fornøjelse at se at sporet bliver brugt, og især den ros de også får for deres arbejde af rigtig mange brugere.

Selvfølgelige ville sporet ikke kunne eksistere i dens nuværende stand, uden de fonde og sponsorere som er med til at støtte økonomisk. Vi har gennem de sidste 10 år modtaget økonomisk støtte til både etablering af nye sløjfer, udvidelser og generelt vedligeholdelse.

Så den 20. august 2022 vil vi i MTB Stensbæk gerne invitere alle der har lyst til at komme og fejre sporet, og hylde dem der står bag det her fantastiske spor.

Planen for dagen ser således ud:

  • 10.30 Vi åbner op for jubilæet for alle der har lyst til at komme. Vi starter ud med tale fra formanden…. Flere taler 😉
  • 11.00 Guidede ture for dem som ønsker, med lidt historie undervejs.
  • 12.30 Vi servere gratis pølser og brød fra grillen.

**Parkering på MTB-Parkeringen og på Gelsbrovej.

Håber vi ses fed dag på sporet – Hilsen MTB Stensbæk